Höppänätonttu


Hauska, ihana, mukaansa tempaava, osallistava, ihmeellinen joulupukin apuri tonttu Höppänä vie sinut joulun maailmaan.

Laulaen leikkien, yhdessä tehden ja myös hassutellen vietät iloisen hetken tontun kanssa. Voit kertoa toiveesi Höppänälle tai vaikkapa laulaa yhdessä Höppänän itse tekemiä lauluja.
Mukaansa tempaava hassutteleva, leikkisä, hauska tonttu on tärkeässä tehtävässä joulun aikoihin ja kenties muulloinkin hänet saattaa tavata. Höppänätonttu tykkää lapsista ja leikkii lasten kanssa. Innostavat perinneleikit tonttu osaa myös. Höppänätontulla on ikioma höprökopteri, jolla hän lentää joulun aikaan ja toimittaa joulupukin antamia asioita. Joulu on herkkujen ja lahjojen aikaa, niinpä Höppänätonttu kiertelee katselemassa kuinka lapsilla menee siellä kotona. Onko huone millaisessa järjestyksessä ja mitä muuta lapset touhuaa. Höppänätonttu kulkee hiljaa salaa ettei kukaan näkisi häntä. Joulun aikana kyllä tontun voi nähdä. Synttärit, joulujuhlat,
joululaulut joita kouluissa, kotona, päiväkodissa ja tapahtumissa lauletaan vaikka Höppänätontun kanssa.

Höppänätonttu tulee mielellään luoksesi
laulamaan , leikkimään, juttelemaan joulun tärkeistä asioita.

Laulut joita Höppänätonttu laulaa ovat hänen itsensä tekemiä ja niissä on aina jotakin opettavaista ja ajattelemisen aihetta niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin ja laulujen sanat kertovat esimerkiksi ajasta, halista, sylistä, tekemisestä, rohkeudesta, eläimistä, linnuista, sylistä, naurusta, ihmisen tärkeydestä, mökötysmytystä, hyvistä sanoista, ja monista muista aiheista.

Messut, pikkujoulut, joulun avajaiset, myymälä kiertueet ovat Höppänätontulle tuttuja paikkoja. Sähköinen joulutervehdys onnistuu myös.
Mukaansa tempaava tonttu lähtee kanssasi vaikka luontoretkelle tekemään lumienkeleitä tai laskemaan mäkeä pulkalla. Ilosta ja reipasta on tämän tontun seura. Lähde mukaan, pyydä mukaan Höppänätonttu omalle retkellesi olipa se sitten ulkona tai sisällä. Selvitä vaikka seuraava mysteeri mikä ero on tontulla ja joulupukilla? Oivaltava, hauska, iloinen, leikkimielinen, yhteisöllinen, opettavainen, oivaltava, lämminhenkinen, mielenkiintoa herättävä, aktiivinen ohjelma vie sinut tontun ihanaan maailmaan.
Virkeyttä, elämäniloa, hauskoja lauluja, opettavaisia asioita ja monenlaista voi oppia kun kulkee hetken yhtä matkaa Höppänätontun kanssa .

Miksi tontun kanssa on niin mukavaa?

Siksi kun tontut on hauskoja hassuttelijoita. Soittelethan tontulle tai lähetä vaikka sähköpostiviestiä ja kysele kuulumisia niin tehdään yhdessä sinulle ikimuistoinen ja hauskan hassu ohjelma.

Tilaa Höppänätonttu keikalle numerosta 0400 687217

Höppänätonttu ylpeänä esittää: Höppänätontun Joulukalenteri ( linkki Höppänätontun Joulukalenterin virallisille sivuille )

Tilaa Höppänätontun Joulukalenteri DVD TÄSTÄ

Ohessa Höppänätonttujen alkutarina sekä siihen liittyvä Alkutarinalaulu sekä Jääpuikkolaulu ja leikki.

Tulossa on myös elokuva. Katso Teaseri tästä.

Höppänätontun Jouluroadshow 2019

Höppänätontun kuvia

ho%cc%88ppa%cc%88na%cc%885
ho%cc%88ppa%cc%88na%cc%883
ho%cc%88ppa%cc%88na%cc%882
ho%cc%88ppa%cc%88na%cc%881
ho%cc%88ppa%cc%88na%cc%88
ho%cc%88ppa%cc%88na%cc%887
ho%cc%88ppa%cc%88na%cc%886

Höppänätonttu Kesälomalla Tonttulassa

P1440911
P1440946
P1440950
P1440957
P1440968

Höppänätonttu ja Muori

Höppänä ja Muori

Höppänätonttu ja Muori ovat seikkailleet yhdessä jo monta vuotta.