Rennen Livekaraoke

Biisit aakkosjärjestyksessä

Biisit Artistin mukaan

Rennen Livekaraoke

Mitä se on? Se on kehittävää ja mukaansa tempaavaa laulamista.
Sinä olet solisti, Renne soittaja joka säestää. Tämä onkin erilaista kuin karaoke. Opit ottamaan huomioon soittajan, sillä yhteistyö on kaiken ydin onnistuneelle hienolle esitykselle ja kokemukselle. Jokainen meistä laulaa omalla äänellään. Tule rohkeasti kokemaan tämä mahtava elämys laulamisesta ja esiintymisestä! Oletpa minkä kokoinen tai minkä ikäinen tai minkä sukupuolinen tahansa niin tämä livekaraoke sopii varmasti sinulle. Vaikka ensimmäinen kokemus ei ehkä sinun omasta mielestä ollut sellainen kuin halusit, niin yritä uudelleen, sillä soittajan kanssa yhteistyössä laulaminen on niin erilaista. Sinun ja soittajan on tehtävä yhteistyötä että rytmi säilyy. Harjoitus tekee mestarin pätee tässäkin.

Livekaraokessa biisilistat löytyy renne.fi sivulta

Etsit sieltä sopivan laulun, jonka haluat laulaa ja ei muuta kun laulamaan. Laulujen sanat tulee näytölle, josta voit lukea ne, ellet muista ulkoa. Siis kaikki sanat kerralla. Väripalkki ei kulje tässä niinkuin tavallisessa karaokessa. Livekaraokessa on kysymys keskittymisestä ja yhteistyöstä. Sinulle valitaan juuri sopiva sävellaji, josta sinun on hyvä ja helppo laulaa. Kuuntele keskittyneesti soittajaa sillä soittaja kuuntelee ja aistii myös sinua. Tarvittaessa soittaja tulee mukaan auttamaan sinua laulamalla mukana ja joskus voidaan aloittaa alustakin vaikka koko laulu.

Laulaminen on hoitavaa ja rentouttavaa

yleensäkin ja tässä sinä saat kokemuksen solistina olemisesta ja myös omasta onnistumisesta kannustavassa ilmapiirissä. Säestys tapahtuu joko kosketinsoittimella, jolle on rakennettu valmiit kompit tai jopa orkesteripohjat. Voi olla pelkkä piano säestys tai kitara säestys, riippuen laulusta.

Miksi tämä vaatii keskittymistä?

Vastaus: Muuten ei yhteistyö toimi toivotulla tavalla ja laulat eri tahdissa soittajan kanssa. Esitys ei silloin hivele kuulijan korvaa samalla tavalla kuin silloin kun molemmilla on sama sävel ja rytmi esityksessä. Jokainenhan meistä haluaa olla laulaja orkesterissa. Tässä Rennen livekaraokessa se onnistuu helposti sinultakin. Halutessasi suosikki kappaleestasi voidaan tehdä “uusi sovitus” jolloin vaikeus / jännitys momentti esityksessä nousee. Huikeimmillaan saadaan luotua yhdessä mahtavia ja uniikkeja esityksiä tutuista lauluista…

Livekaraoke hetken voit varata

porukallesi juhliin, ravintolaan, kesäjuhliin, talvi tapahtumiin, synttäreille, myymälöihin, kotiisi, melkeinpä minne vaan. Lähde kehittämään laulutaitojasi livekaraoken avulla ja nauti kokemuksesta. Kokemukset livekaraokesta ovat olleet upeita. Monet laulajat ovat löytäneet tästä kehittävän harrastuksen itselleen. Tarvittaessa esityksesi voidaan äänittää joko keikalla tai Rennen studioilla ja kuunnella se yhdessä. Sillä silloin sitä oppii kaikkein parhaiten kun kuulee oman esityksen. Rennellä on paljon hyviä vinkkejä rytmissä ja sävelessä pysymiseen. Parhaimpia äänityksiä ollaan laitettu jopa Spotifyhyn! Livekaraokea on laulettu Rennen johdolla jo reilusti yli kymmenen vuotta. Tule laulamaan livekaraokea. Opit laulamista ja esiintymistä, anna palaa rohkeasti vaan laula, laula!

Haluatko äänittää / tehdä oman biisin / julkaisun?

Ota yhteyttä 0400 687217 tai renne@renne.fi