VienoLilja ja ReinoArmas

Huumoria parista suhteesta ja parisuhteesta.

Nämä veitikat ovat laittaneet itsensä likoon huumorilla ja tosielämän asioilla. He laulavat ja viihdyttävät sinua niin, että voit itsekin samaistua samoihin asioihin kuin he. Laulut joita he laulavat on tosielämästä kertovia ja mukaansa tempaavia. Tämä pariskunta voi tulla luoksesi synttäreille, tapahtumiin, pikkujouluihin, virkistys päiviin esimerkiksi. Heille ei ole vierasta lohkaista huumoria omasta elämästä, sillä sehän on mahtavaa ja iloista ja hauskaa.

VienoLilja ja ReinoArmas voivat isännöidä/emännöidä myöskin tapahtumia hassutellen, iloiten, nauraen, leikitellen…

Huumoria ei tule puuttumaan näistä kekkereistä.
Elämän suola ja sokerikin on osata nauraa itselle, sen VienoLilja ja ReinoArmas kyllä tietävät ja rakastavat sitä. Miten sinun perheessä jonkun housut jää lattialle kun ottaa ne pois jalasta? tai miksi tuo aina nalkuttaa? Vai kiinnostaako enemmän hattu vai roimavarsi saappaat? Siinäpä pohtimista.


Parisuhde koostuu monista asioista…

Omat tapansa on miehellä ja naisella toimia arjen askareissa. Huumorilla pärjää pitkälle parisuhteen kiemuroissa. Pariskunnathan ovat itse asiassa täysin ventovieraita keskenään ja siitä näkökulmasta ajatellen kunnioittaminen ja toisen huomioon ottaminen on arvossa arvaamattomassa. Sopisi miettiä varsinkin silloin kun toisen naama ei miellytä sitä, että mistä kenkä puristaa ja oisko vilkaisu peiliinkin paikallaan. On hyvä myös ajatella kuinka päivät menee ja kuukaudet ja vuodetkin, eikä koskaan tiedä milloin on päivä viimeinen. Sanoinko sen mitä piti sanoa? Vai jäikö se sanomatta?

Sano se tänään ja elä jokainen päivä kuin sitä seuraavaa ei tulisikaan.

VienoLilja ja ReinoArmas rakastavat huumoria, hauskuutta, iloisuutta, yhdessä tekemistä, nauramista ja yleensäkin elämän iloa. Hymy voi pelastaa päivän ja se on ilmaista, sitä ei voi koskaan jakaa liikaa. Nauruun ei ole kukaan kuollut, mutta moni on tervehtynyt kun on nauranut. Kilauta meille tai laita viestiä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ohjelma aiheeseen liittyen. Lähdetään yhdessä seikkailemaan parin suhteen tai parisuhteen ihmeelliseen maailmaan. Sillä ei ole väliä, oletko minkä ikäinen aikuinen. Pääasia, että nautimme elämästä. Tulemme mielellämme luoksesi parantamaan maailmaa.

Tämän pariskunnan suhteessa sitä sattuu ja tapahtuu ihan kaikenlaista… VienoLilja ja ReinoArmas Show on oikea ilotulitus Parisuhteesta ja parista eri suhteesta. Rakkauven Räeskettä Ryysyrannasta!

Tilaa VienoLilja ja ReinoArmas keikalle numerosta 0400 687217

Ohessa maistiaisia tulevalta levyltä:

Reinon Housut

Nalkuttaa

Mitä Pitäisi Tehdä Että Nalkutus Loppuisi

Hymy

Nauruvalssi

Naurutango

Naurujenkka

Nauruhumppa