Palvelut

Kainuun taphtuma ja ohjelmapalvelu

tarjoaa sinulle, ryhmille, kaiken ikäisille monipuolista ohjelmaa. On musiikki pitoista ohjelmaa ja ihmistä kehittävää ohjelmaa, lastenohjelmaa, sketsi/musiikki ohjelmaa, tontut isännöivät joulun aikaan, metsäretket luonnossa, pariskunta joka on pannut peliin omaa elämäänsä ja ohjelma on syntynyt heille omasta elämästä tositarinoineen ja lauluineen, myymälä kiertueet, joulun avaukset, messu isännöinti, ohjelmat tilaustyönä, laulut tilaustyönä esim. synttäreille, musiikin sanoitus ja sävellyt, juontamiset, lastenohjelmaa päiväkoteihin, – juhliin, -tapahtumiin, tapahtumien järjestelyä, äänityksien tekeminen, käsikirjoituksia vaikka lasten tv-sarjoihin. Ohjelmamme on eritelty teeman mukaan netti sivuillamme,

TTM on Tervetuloa Nauravaan Maailmaan

TTM on ohjelmakokonaisuus, jossa jokainen osallistuja tekee ”työtä” itsensä kanssa ohjattujen harjoitusten ja tekemisien kautta. Saa eväitä elämäänsä. Aiheita on useita. Nämä on hoitavia ohjelmia monenlaisille ryhmille.

VienoLilja ja ReinoArmas

VienoLilja ja ReinoArmas Show on pariskunnan elämästä olevia asioita ja musiikkia. On hauska ja viihdyttävä.

Livekaraoke

Livekaraoke on laulamista soittajan kanssa. Laulun sanat tulevat kaikki kerralla ruutuun. Olet siis solistina yhden miehen orkesterissa.

Höppänätonttu

Höppänätonttu on hauska tonttu, jolla on näkynyt telkkarissa oma joulukalenterikin ja CD- on ilmestynyt myös. Tonttu laulaa itse tehtyjä lauluja tärkeistä asioista. Tonttu kiertelee pitkin suomea.

Hepokönkään Höppänä

Hepokönkään Höppänä on luontoa rakastava tonttu hahmo, joka tuo ”luonnollista ohjelmaa” lapsille ja aikuisille sisällä ja ulkona. Tonttu kiertelee pitkin suomea.

Höppö

Höppö on asiallinen ja asioista kiinnostunut tonttu hahmo. Höppö on Hepokönkään Höppänän kaveri. He tulevat vierailulle päiväkotiin, juhliin, luontoon ja minne ikinä kutsutkin. Heidän ohjelmassaan on keskitytään mm. aikaan, syliin, kiukkupussiin, mökötysmyttyyn jutellen ja laulellen. Ohjelma on osallistavaa ja hauskaa. Heille ei tarvitse olla suurta esiintymislavaa.

Tonttuorkesteri Mikä Lie!

Tonttuorkesteri Mikä Lie! keksii ohjelman tilanteeseen kuin tilanteeseen.
He jos kukaan ovat heittäytyjiä ja valloittavat esityksellään lapset ja aikuiset sisällä ja ulkona.

Kaupanhoitaja Huttunen ja hänen juoksupoikansa Gunnar

Kaupanhoitaja Huttunen ja hänen tuulen nopea juoksupoika Gunnar on hauska, viihteellinen show aikuisille.

Igor ja Volodja

Igor ja Volodja on myös aikuisille suunnattu sketsiohjelma aikuisille.

Laulumatka

Laulumatka konsertit muodostuu neljästä osasta, Slaavien maailma, Jokiristeily Keski-Eurooppaan, Välimeren auringossa, Italian ihmeitä. Konsertteja voi tilata haluamansa määrän (1-4). Elämyksellinen, elävä, hauska, monipuolinen, yhteisöllinen musiikkimatka kuljettaa sanoin ja sävelin kuulijansa matkalle maailmalle.
Erinomainen, erilainen, innostava kokonaisuus. 

Tilaa Renne tai muita hahmoja ja ohjelmia keikalle numerosta 0400 687217 tai laita sähköpostia: rennekarppinen@gmail.com